Treax is specialist in het verbeteren van arbeidsomstandigheden in fabrieken, werkplaatsen en magazijnen specifiek op het gebied van lawaaibestrijding en geluidsbeheersing.

Wij zijn er echter niet op uit om iedere ruimte muisstil te maken, omdat wij heel goed begrijpen dat bepaalde werkzaamheden nu eenmaal met een bepaald lawaai gepaard gaan.

Maar wij helpen bedrijven wel deze geluidsniveaus in kaart te brengen en daar waar nodig leveren wij tegen acceptabele kosten geluidsreducerende oplossingen, zodat werknemers geen gehoorschade oplopen, bedrijven de wettelijke richtlijnen kunnen volgen en de betrokken medewerkers zo efficiënt en gemotiveerd mogelijk blijven werken.

Effectieve geluidsbeheersing

Wij onderzoeken ieder geluidsprobleem en bieden in overleg met u de daarvoor meest effectieve oplossing aan.

Vaak blijkt het door ons aangeboden product ook nog een meeromvattende oplossing te zijn, die behalve geluidswering niet zelden ook nog een bijdrage levert aan het weren van stof, tocht of damp.

Op deze manier slaan we vaak  “ twee vliegen in één klap “ en voelt investeren in dit soort maatregelen al snel meer verantwoord aan. 

Oplossingen voor uw geluidsproblemen

Deze bundeling van kennis en ervaring maakt Treax een interessante gesprekspartner voor alle zaken op het gebied van verbetering van arbeidsomstandigheden. Laat u daarom vrijblijvend voorlichten door onze adviseurs.

Dat investeren in een goed werkklimaat ook uiterst rendabel is, wordt nog niet door iedere ondernemer automatisch aangenomen. Praktijkonderzoek wijst echter uit dat bedrijven die investeren in een goed werkklimaat gemotiveerde werknemers hebben en als gevolg daarvan op alle fronten beter scoren !  

Gemotiveerde medewerkers leveren nu eenmaal betere prestaties, verzuimen minder door ziekte, denken beter mee in het belang van het bedrijf en zorgen daarmee voor een beter bedrijfsresultaat.   

Waarom Treax?

  • Gratis geluidsmeting en bezoek op locatie
  • Géén advieskosten, direct een offerte op maat
  • Eén aanspreekpartner, van advies tot uitvoering
  • Oplossingen met geluidsgarantie
  • Ervaren gesprekspartner

Wilt u?

Geheel vrijblijvend:

  • meer informatie
  • een gratis bezoek
  • of een vrijblijvende offerte?