Treax is specialist in het verbeteren van arbeidsomstandigheden in fabrieken, werkplaatsen en magazijnen specifiek op het gebied van lawaaibestrijding en geluidsbeheersing.

Wij zijn er niet op uit om iedere ruimte muisstil te maken, omdat wij heel goed begrijpen dat bepaalde werkzaamheden nu eenmaal met een bepaald lawaai gepaard gaan.

Maar wij helpen bedrijven wel, deze geluidsniveaus in kaart te brengen en waar nodig leveren wij goede geluidsreducerende oplossingen, zodat werknemers geen gehoorschade oplopen, bedrijven aan de wettelijke richtlijnen voldoen en de betrokken medewerkers zo efficiënt en gemotiveerd mogelijk blijven werken.

Wij onderzoeken ieder geluidsprobleem en bieden in overleg met u de daarvoor meest effectieve oplossing aan.

Vaak blijkt het door ons aangeboden product ook nog een meeromvattende oplossing te zijn, die behalve geluidswering ook nog een bijdrage levert aan het weren van stof, tocht of damp.

Op deze manier slaat u “ twee vliegen in één klap “ en is investeren in dit soort maatregelen al snel meer verantwoord.

Deze bundeling van kennis en ervaring maakt Treax een interessante gesprekspartner voor alle zaken op het gebied van verbetering van arbeidsomstandigheden. Laat u daarom vrijblijvend voorlichten door onze adviseurs.

Investeren in een goed werkklimaat is uiterst rendabel. Praktijkonderzoek wijst uit dat bedrijven die investeren in een goed werkklimaat gemotiveerde werknemers hebben en als gevolg daarvan op alle fronten beter scoren!

Gemotiveerde medewerkers houd u daarmee langer vast, leveren betere prestaties, verzuimen minder door ziekte, denken beter mee in het belang van het bedrijf en zorgen daarmee voor een beter bedrijfsresultaat.

Waarom Treax?

  • Gratis geluidsmeting en bezoek op locatie
  • Géén advieskosten, direct een offerte op maat
  • Eén aanspreekpartner, van advies tot uitvoering
  • Oplossingen met geluidsgarantie
  • Ervaren gesprekspartner

Wilt u?

Geheel vrijblijvend:

  • meer informatie
  • een gratis bezoek
  • of een vrijblijvende offerte?