Brandwerende stalen roldeuren worden veel toegepast als brandwerende scheiding tussen compartimenten in bijvoorbeeld industriële complexen, magazijnen, winkels en op alle denkbare plaatsen in de utiliteitsbouw, voor het brandtechnisch afsluiten van grotere doorgangen.

Veilig en brandwerend

De basis opbouw van dit type branddeur is eigenlijk in alle gevallen een deurblad opgebouwd uit mineraalwol geïsoleerde stalen lamellen dat door middel van een gemotoriseerde wikkelas wordt aangedreven.

Leverbaar in meerdere uitvoeringen

Maar stalen brandroldeuren kunnen wel in een groot aantal uitvoeringen worden geleverd !

Wij leveren deuren in brandklasse variërend van 30 tot 120 minuten, voorzien van buis-of opsteekmotoren, fail safe motorsystemen voor alle denkbare toepassingen en van kleine tot zeer  grote afmetingen.

Treax is specialist in dit deurtype en levert naast de gangbare types ook nog een aantal speciale uitvoeringen zoals bijvoorbeeld explosieveilige ( Atex ) branddeuren.

Voorkom inbraak en geluidsoverlast met een stalen brandroldeur

Vaak worden brandroldeuren tevens ingezet vanwege hun uitstekende braak- en geluidwerende eigenschappen. Dat maakt de stalen brandroldeur een ideale deur die van vele markten thuis is.

Treax levert en monteert alle brandroldeuren met brandattesten volgens de meest recente Europese richtlijnen en certificering zoals de NEN 6069 en de EN 1634-1.

Door onze jarenlange ervaring weten wij bovendien als geen ander welke brandwerende voorziening bij u het beste kan worden toegepast.

Onze ervaren adviseurs komen dan ook altijd gratis en geheel vrijblijvend bij u op bezoek voor een beoordeling van de bouwkundige situatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u investeert in de correcte voorzieningen.

Waarom Treax?

  • Gratis bezoek en maatopname op locatie
  • Gratis advies en een offerte op maat
  • Eén aanspreekpartner,  van advies tot uitvoering
  • Gecertificeerde producten en oplossingen
  • Ervaren gesprekspartner

Wilt u?

Geheel vrijblijvend:

  • meer informatie
  • een gratis bezoek
  • of een vrijblijvende offerte?