Als specialist in brandwering levert Treax stalen branddraaideuren in nagenoeg alle denkbare uitvoeringen. Ons leveringsprogramma is hierin dan ook uitzonderlijk breed!

Niet alleen leveren wij de gangbare stalen deuren in standaard afmetingen, maar ook zeer extreme uitvoeringen qua specificaties, brandnormen en afmetingen behoren tot de mogelijkheden.

Enkelvleugelige branddeuren van 650mm breed tot 1500mm breedte tot hoogtes van 3000mm en dubbelvleugelige branddeuren van 1375mm tot 5000 mm breed tot hoogtes van maar liefst 5000mm zijn nog leverbaar ! Deze kunnen worden geleverd in staal en roestvast staal met of zonder beglazing.

Alle deuren worden compleet geleverd als geteste en goedgekeurde deur-kozijn combinatie volgens de meest recente Europese rook-en brandnormen EN 1634-3 en EN 1634-1 en kunnen worden geleverd met speciale kozijnen al naar gelang de bouwkundige situatie dat vereist.

Leverbaar zijn deuren met een brandwerendheid van 30 tot en met 180 minuten in de brandklasses E- EW en EI 1.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid deze deuren optioneel aan te passen op aanvullende functies zoals extra braak- of kogelwering, extra geluidwering of explosieveilige uitvoeringen.

In veel voorkomende gevallen kunnen wij voor deze optionele functies ook daadwerkelijk specificaties en testen hiervan overleggen, indien het bevoegd gezag of verzekerende partijen hiernaar vragen.

Alle draaideuren zijn maatwerkproducten die per opdracht speciaal voor de klant op maat worden geproduceerd.

Van advies en maatopname, tot montage en onderhoud kunnen wij voor u verzorgen.

Laat onze ervaren adviseurs u helpen met deze moeilijke materie. U investeert dan zonder risico in de best mogelijke oplossing.

Waarom Treax?

  • Gratis bezoek, advies en inmeting bij u op het bedrijf
  • Geen offertekosten maar direct een offerte op maat
  • Eén aanspreekpartner van opname tot plaatsing
  • Ervaren gesprekspartner op deuren gebied

Wilt u?

Geheel vrijblijvend:

  • meer informatie
  • een gratis bezoek
  • of een vrijblijvende offerte?