Brandrolschermen zijn in veel gevallen een ideaal alternatief voor de traditionele stalen rol-of brandschuifdeuren die qua gewicht en uitvoering soms minder goed toepasbaar zijn.

Aanvankelijk ontwikkeld puur als rookwerend gordijn, hebben brandrolschermen zich de laatste jaren sterk ontwikkeld  als een volwaardige  brandwerende voorziening die – mits goed toegepast – nagenoeg overal ingezet kunnen worden als alternatief voor stalen rol-of brandschuifdeuren.

Het gehele concept en opbouw van een dun brandwerend doek, licht van gewicht, electrisch oprollend met minimaal benodigde inbouwruimtes, maakt dat brandrolschermen steeds vaker worden toegepast op plaatsen waar een laag eigen gewicht, grote overspanningen ( tot ca 11 meter breed) en minimale opstelruimtes belangrijk zijn.

Te denken valt hierbij aan overgangen in winkelcentra, verzorgingshuizen, kantoren en nagenoeg alle publieke ruimtes.

Maatwerk brandrolschermen

Door de compacte afmetingen en de mogelijkheid de schermen gepoedercoat in kleur naar keuze aan te leveren vallen ze minder op,  wat in bovenstaande toepassingsgebieden een groot voordeel is.

Treax levert en monteert uitsluitend brandrolschermen met volwaardige brandattesten volgens de meest recente Europese richtlijnen en certificering zoals de NEN 6069 en de EN 1634-1.

Door onze jarenlange ervaring weten wij bovendien als geen ander welke brandwerende voorziening bij u het beste kan worden toegepast.

Vrijblijvende beoordeling

Onze ervaren adviseurs komen dan ook altijd gratis en geheel vrijblijvend bij u op bezoek voor een beoordeling van de bouwkundige situatie,  zodat u er zeker van kunt zijn dat u investeert in de correcte voorzieningen.

Waarom Treax?

  • Gratis bezoek en maatopname op locatie
  • Gratis advies en een offerte op maat
  • Eén aanspreekpartner,  van advies tot uitvoering
  • Gecertificeerde producten en oplossingen
  • Ervaren gesprekspartner

Wilt u?

Geheel vrijblijvend:

  • meer informatie
  • een gratis bezoek
  • of een vrijblijvende offerte?