Project omschrijving

Interstrap een producent van kunststof omsnoeringsband in het zuiden des lands nodigde ons uit voor een tweetal praktijkproblemen die met het scheiden van werkomgevingen te maken hadden.  Er waren wat gedachtes over geluidsarme ruimtes in de productie en ze hadden ook nog wat wanden of iets dergelijks nodig, maar ze kwamen er niet helemaal goed uit. Of wij niet even vrijblijvend langs wilden komen .. ?

Op het eerste locatiebezoek kwam al snel naar boven dat een aantal mensen in de lawaaÏige productieomgeving behoefte had aan een rustige werkplek waar productmetingen konden worden verricht en licht administratieve taken konden worden uitgevoerd.

Wij hebben voorgesteld ter plaatse een speciaal op geluidwering geselecteerde werkruimte te plaatsen, voorzien van deuren, ramen en een geluidgedempt ventilatiesysteem. Deze werkruimte werd met 1 montageploeg binnen een week door ons geplaatst tegen de buitenwand van de fabriek, zonder dat de productie van Interstrap er noemenswaardig last van heeft gehad.

De gebruikers waren dan ook uitermate tevreden. In de cabine werd een extra akoestisch binnenplafond geleverd voorzien van geìntegreerde verlichting. Aan de buitenzijde werd door ons ook nog een aanrijdbeveiliging aangebracht ter bescherming van de zojuist geplaatste ruimte.

Alleen nog een stroom – en datakabel hoefden te worden ingebracht en de ruimte was operationeel.  Een pasklare oplossing snel en op maat geleverd, mogelijk gemaakt doordat wij werken met moderne paneelwandmodules, ramen en deuren die volledig afgewerkt worden aangevoerd. Traditionele afwerking zoals behangen en schilderen is dan niet meer nodig !

Door deze goede ervaring hebben wij niet lang daarna ook nog een kant en klare kantineruimte voor Interstrap mogen bouwen in een ander deel van de fabriekshal. Ook deze kantineruimte werd door gebruik te maken van onze volledig afgewerkte wanden, ramen, plafonds en deuren binnen 1 werkweek gerealiseerd !

Door volledig  “ doos in doos “ te bouwen werd daarmee een niet al te fraaie oude fabriekshal in no time omgetoverd tot een fraaie bedrijfskantine.